ویزای چین

چین بواسطه جاذبه های گردشگری اش، فرصت های تجاری و بازرگانی اش و همچنین نمایشگاه های متعددی که در شهرهای مختلف آن برگزار می گردد، سالانه مردم زیادی از ایران را به سمت خود می کشاند. اگر به دنبال اخذ ویزای چین هستید و یا به هر دلیلی می خواهید اطلاعات کاملی را در مورد ویزای این کشور کسب نمایید، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
انواع ویزای چین
ویزای چین دارای انواع مختلفی می باشد که عبارتند از:
– ویزای مولتی چین
این ویزا ۱ سال اعتبار دارد و با آن می توان به دفعات به چین ورود کرد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است. برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.
– ویزای گروهی چین
این ویزا ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما می توانید ۱۴ روز در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می گردد که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزای گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود.
– ویزای تجاری چین
این ویزا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما می توانید ۳۰ روز در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می گردد.
– ویزای انفرادی چین
این ویزا که همان ویزای تجاری چین نیز محسوب میشود ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می گردد. این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که ۱۵ روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.
– ویزای توریستی چین
ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

انواع ویزای توریستی چین از نظر مدت زمان صدور
در حال حاضر کنسولگری چین در ایران برای ویزای توریستی چین، دو نوع ویزای عادی و فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدودا 10 تا 14 روز و ویزای فوری حدودا 5 تا 7 روز کاری زمان نیاز دارد.
مدارک مورد نیاز ویزای چین
مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد. مدارک مورد نیاز برای ویزای چین عبارتند از:

– اصل پاسپورت (گذرنامه): اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
– شناسنامه ایرانی
– دو قطعه عکس 4 در 6 با زمینه سفید (تمام رخ و بدون عینک)
– فرم تکمیل شده برای گرفتن ویزا
– بلیط یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.
– تمکن مالی

0