ویزای هند

هندوستان سرزمین هفتاد و دو ملت، سرزمین رنگ‌ها و سرزمین فرهنگ‌ها؛ یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگری دنیا است. در گذشته متقاضیان ویزای هندوستان می‌بایست تمامی مدارک و اطلاعات را به سفارت هندوستان یا کارگزاری تحویل می‌دادند تا پس از بررسی مدارک و طی مراحل تشخیص هویت و انگشت‌نگاری و حتی برخی مواقع انجام مصاحبه، ویزای هند آنها پس از سه روز تا یک هفته کاری صادر شود.
از ابتدای سال 97 دولت هندوستان برای آسایش بیشتر مسافران روند جدیدی برای صدور ویزای هند در نظر گرفته است. بر اساس این روند جدید، متقاضیان ویزای هند از کلیه کشورها (از جمله ایران) می‌توانند ویزای الکترونیک هند دریافت کنند. کلیه متقاضیان ویزای هند می‌توانند با مراجعه به وبسایت وزارت امور خارجه هند و تکمیل فرم ویزای هند و پرداخت آنلاین به‌صورت دلاری، اقدام به دریافت ویزای آنلاین هندوستان کنند.
این ویزا به‌صورت آنلاین و الکترونیکی است و توسط دولت هندوستان انجام می‌شود و اطلاعات مسافر برای دریافت ویزا آنلاین هند در سیستم به‌صورت آنی ثبت می‌شود. تسهیلات کنونی دریافت ویزا فوری هند شامل دریافت انواع ویزای توریستی هند، ویزای درمانی هند، ویزای تجاری هند و ویزای کنفرانس هند می‌شود. این تسهیلات برای کشورهای مختلف ارائه می‌شود و لیست آن از طرف دولت هند مشخص‌شده است.
انواع ویزای توریستی الکترونیکی هندوستان:
ویزای توریستی الکترونیکی یک ماهه هندوستان
ویزای الکترونیکی یک ماهه هندوستان از زمان صدور (Issue Date) یک ماه اعتبار ورود دارد.
ویزای الکترونیکی یک ماهه هندوستان از زمان ورود فرد به کشور هندوستان یک ماه اعتبار خواهد داشت.
این ویزا بصورت دبل (دو بار ورود) صادر می شود.

ویزای توریستی الکترونیکی یک ساله هندوستان
ویزای الکترونیکی یک ساله هندوستان از زمان صدور یک سال اعتبار دارد.
محدودیت زمانی برای اولین ورود وجود ندارد.
فرد می تواند حداکثر 90 روز بصورت پیوسته در هندوستان اقامت داشته باشد.
این ویزا بصورت مولتی (چند بار ورود) صادر می شود.

ویزای توریستی الکترونیکی پنج ساله هندوستان
ویزای الکترونیکی یک ساله هندوستان از زمان صدور پنج سال اعتبار دارد.
محدودیت زمانی برای اولین ورود وجود ندارد.
فرد می تواند حداکثر 90 روز بصورت پیوسته در هندوستان اقامت داشته باشد.
این ویزا بصورت مولتی (چند بار ورود) صادر می شود.

مدارک لازم برای ویزای الکترونیک هندوستان:
1- اسکن گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ سفر
2- اسکن عکس پرسنلی
3- فرم تکمیل شده فارسی

4- اسکن آخرین ویزا و مهر ورود و خروج هندوستان (در صورت داشتن سفر قبلی به هندوستان)

0