ویزای روسیه

روسیه یکی از شش کشور مطرح توریستی در جهان است و طیف وسیع دیدنی‌های روسیه، از موزه‌ها و بناهای تاریخی تا تفرجگاه‌های طبیعی و مراکز خرید، شهرهای مسکو، سن‌پترزبورگ و… را به مقاصدی پرطرفدار برای گردشگران خارجی تبدیل کرده‌اند.
در این رابطه، سفر به روسیه در میان گردشگران و شهروندان ایرانی نیز یکی از گزینه‌‌های پرطرفدار در میان تورهای خارجی محسوب می‌شود. اگر شما نیز قصد سفر به روسیه را دارید، در کجارو می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تورهای روسیه را در بازه زمانی مورد نظر خود جست‌وجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده‌ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.
البته کلیه اتباع خارجی پیش از سفر به روسیه باید با مراجعه به سفارت یا کنسولگری این کشور در مبدا، باتوجه‌به هدف سفر خود، برای تهیه ویزا اقدام کنند.

انواع ویزای روسیه
ویزای توریستی: این ویزا برای متقاضیانی صادر می‌شود که به قصد گردش و تفریح به روسیه سفر می‌کنند. مدت اعتبار این ویزا حداکثر یک ماه است و به دو صورت یک یا دوبار ورود صادر می‌شود.
ویزای خصوصی: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که توسط یکی از بستگان روسی خود دعوت‌نامه دریافت کرده باشد. این نوع ویزا در شرایط اضطراری (بیماری یا مرگ) نیز صادر می‌شود. اعتبار این ویزا حداکثر تا مدت سه ماه است.
ویزای تجاری: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای اهداف تجاری قصد سفر به روسیه را دارند.
ویزای کار: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای کار وارد خاک فدراسیون روسیه می‌شوند. این ویزا فقط به شرط ارائه دعوت‌نامه معتبر و با اعتبار سه‌ماهه و به‌صورت یکبار ورود صادر می‌شود.
ویزای ترانزیت: ویزای ترانزیت برای افرادی صادر می‌شود که به هنگام سفر به کشوری دیگر قصد عبور از خاک روسیه را دارند. این ویزا می‌تواند به‌صورت یک یا دوبار ورود صادر شده و مدت اعتبار آن حداکثر ۱۰ روز است. افرادی که به‌صورت هوایی قصد عبور از روسیه را دارند، ویزای ترانزیت آن‌ها با اعتبار سه روزه صادر می‌شود.
ویزای تحصیلی: این ویزا برای آن گروه از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها یا موسسات آموزش عالی روسیه قصد عزیمت به این کشور را دارند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی
تائیدیه معتبر: این تائیدیه باید دربرگیرنده اطلاعاتی مانند نام مسافر، تاریخ تولد، شماره گذرنامه، تاریخ ورود و خروج، برنامه سفر و… باشد. این تائیدیه توسط آژانس‌های مسافرتی مورد تائید سفارت روسیه صادر می‌شود. تائیدیه رزرو هتل برای صدور ویزای توریستی قابل قبول نیست.
بلیط هواپیما که تاریخ ورود و خرروج به روسیه در آن قید شده باشد.
گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی برای درج ویزا
تکمیل فرم تقاضای ویزا که باید توسط متقاضی امضا شود.
یک قطعه عکس ۴*۳
بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز برای ویزای خصوصی
اصل دعوت‌نامه (Priglashenie) که توسط اداره مهاجرت فدراسیون روسیه صادر شده است.
تکمیل فرم تقاضا که باید توسط متقاضی امضا شود. اطلاعات این فرم باید به زبان انگلیسی وارد شود.
گذرنامه دارای حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی برای درج ویزا
یک قطعه عکس ۴*۳
بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز برای ویزای تجاری
اصل دعوت‌نامه (Priglashenie) که توسط اداره مهاجرت فدراسیون روسیه صادر شده است.
تکمیل فرم تقاضا که باید توسط متقاضی امضا شود. اطلاعات این فرم باید به زبان انگلیسی وارد شود.
گذرنامه دارای حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی برای درج ویزا
یک قطعه عکس ۴*۳
بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار
اصل دعوت‌نامه (Priglashenie) که توسط اداره مهاجرت فدراسیون روسیه صادر شده است.
تکمیل فرم تقاضا که باید توسط متقاضی امضا شود. اطلاعات این فرم باید به زبان انگلیسی وارد شود.
گذرنامه دارای حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی برای درج ویزا
یک قطعه عکس ۴*۳
بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز برای ویزای ترانزیت
درج ویزای ورود به هریک از استان‌ها یا نواحی مورد نظر در خاک فدراسیون روسیه
تکمیل فرم تقاضا که باید توسط متقاضی امضا شود. اطلاعات این فرم باید به زبان انگلیسی وارد شود.
سه قطعه عکس ۴*۳
بلیط هواپیما، قطار و…
بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی
اصل دعوت‌نامه (Priglashenie) که توسط اداره مهاجرت فدراسیون روسیه صادر شده است.
تکمیل فرم تقاضا که باید توسط متقاضی امضا شود. اطلاعات این فرم باید به زبان انگلیسی وارد شود.
گذرنامه دارای حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی برای درج ویزا
یک قطعه عکس ۴*۳
بیمه مسافرتی

0