ویزای اندونزی

اندونزی یکی از مقصدهای آسیایی است که سفر به آن حتی برای گردش نیازمند دریافت ویزا از سفارت اندونزی است.
اندونزی یکی از مقصدهای محبوب آسیایی در حوزه گردشگری است که عمده محبوبیت خود را مرهون طبیعت بکر متشکل از جزیره‌ها و سواحل زیبا است. از آنجایی‌که اندونزی در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پرباران‌ترین مناطق جهان قرار دارد، ولی در طول سال از آب و هوایی مناسب برای سفر و گردش برخوردار است. البته علاوه بر جزایر بالی، دیگر جاهای دیدنی اندونزی مانند معبد پرامبانان و… نیز باعث جذب گردشگران به این کشور شده است.
انواع ویزای اندونزی
در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:
ویزای توریستی (گردشگری)
ویزای تجاری
ویزای خبرنگاری
ویزای مقام‌های رسمی
ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای صدور ویزای گردشگری
۱) تکمیل فرم درخواست
۲) شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها
۳) گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی
۴) دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳
۵) نامه منوط به تمکن مالی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ اانگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود).
۶) بلیط هواپیما (رفت و برگشت) و تائیدیه رزرو هتل.

0